[MEHUMETU OJİSAN] En Rahat Adam [[Bitti]]
3 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: [MEHUMETU OJİSAN] En Rahat Adam [[Bitti]]
Mehumetu ateşli bir gecenin sabahına gözünü açtı. Siyah saçlı kadının isminin Yun Zhi olduğunu biraz geç öğrenmiş olsa da teklifine olumlu dönmesi keyfini yerine getirmişti. 'Demek iki gün sonra yola çıkacağız hehehe. Bayağı da sağlam bir gece geçirdik kendisiyle ve bu durum bizi de iyice yakınlaştırdı hehehe. Demek bir sonraki durağım turnuva gerçekleştirilecek olan ada gibi görünüyor. Ufaktan hazırlanmam gerekiyor hehehe.' diye kendi kendine düşünüp keyiflenip gülümsedi.
Odasında gerinip kalktıktan sonra hazırlandı. Elbiselerini giydikten sonra da aşağı kahvaltı yapmaya indi. Jambonunu peynirini reçelini ve taze ekmeğini karnına indirdikten sonra da yanında bir bardak çay gömdü. 'İki günüm var demek ki. Resepsiyonist kadından adada bir kaç iş bulabileceğim konusunda bilgi almıştım. Bakalım Yun Zhi'yi beklerken ben neler yapabileceğim hehehe.' diye düşündükten sonra kaldığı yerden çıkıp adada yapabileceği bir şeyler var mı diye bakınmaya başladı. Hem böylelikle gezmiş olurdu hem de ada hakkında bilgilenip kültürlenirdi.
Mehumetu gezerken West Blue'da ağzına dolanan tekerlemeyi hatırladı ve tekrar ağzına dolanıp yolu tekerlemeyi söyleyerek arşınladı. Gezginlik ne güzel bir şeydi ve böylelikle yeni hikayelerde rol alabiliyordu. Keyfi yerinde, karnı tok, dinlenmiş ve eğlenmiş bir şekilde yeni maceralara doğru yol aldı. Anılar ne de güzel şeyler onlar...
'Ben senin atanam yooo sen benim atam değilsen hayır ben senin atanam hayır sen timsahsan benim atam yoxtur sen beni kandırıkçısın yooo xandırıkçı değilem ben senin atanam gel bana sarıl yooo gelmem ben sana sarılmam'
Odasında gerinip kalktıktan sonra hazırlandı. Elbiselerini giydikten sonra da aşağı kahvaltı yapmaya indi. Jambonunu peynirini reçelini ve taze ekmeğini karnına indirdikten sonra da yanında bir bardak çay gömdü. 'İki günüm var demek ki. Resepsiyonist kadından adada bir kaç iş bulabileceğim konusunda bilgi almıştım. Bakalım Yun Zhi'yi beklerken ben neler yapabileceğim hehehe.' diye düşündükten sonra kaldığı yerden çıkıp adada yapabileceği bir şeyler var mı diye bakınmaya başladı. Hem böylelikle gezmiş olurdu hem de ada hakkında bilgilenip kültürlenirdi.
Mehumetu gezerken West Blue'da ağzına dolanan tekerlemeyi hatırladı ve tekrar ağzına dolanıp yolu tekerlemeyi söyleyerek arşınladı. Gezginlik ne güzel bir şeydi ve böylelikle yeni hikayelerde rol alabiliyordu. Keyfi yerinde, karnı tok, dinlenmiş ve eğlenmiş bir şekilde yeni maceralara doğru yol aldı. Anılar ne de güzel şeyler onlar...
'Ben senin atanam yooo sen benim atam değilsen hayır ben senin atanam hayır sen timsahsan benim atam yoxtur sen beni kandırıkçısın yooo xandırıkçı değilem ben senin atanam gel bana sarıl yooo gelmem ben sana sarılmam'
Irk: İnsan
Taraf: Gezgin
Boy: 1.70
Kilo: 69 kg
Deniz: West BlueFiziksel Statlar:
Güç: D-0
Çeviklik-Hız: E-0,3 (+0.3)
Dayanıklılık-İrade: D-0
Farkındalık-Zeka: F-0.3 (+0.3)
Karizma: D-1 (+1)Pasif başlangıç yeteneği:
- 2
Cesur Kalp
Doğal İnsan
Survival
Çiftçi
- 1
Dövüş Yeteneği:
Tekniğin Adı: Dünyaları Yaran Balta
Tekniğin Stili: Yarıcı
Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar: Balta Cinsi
Tekniğin Açıklaması: Çok fazla güç ve efor gerektirdiğinden üstten aşağı savururken yan taraflar savunmasız kalır. Soldan sağa ya da tam tersi yan bir hamle yaptığında ise momentumdan dolayı alt bölge ve üst bölge açıkta kalır. Aynı şey çapraz kesikte de olur hatta hedefi tutturamaz ise momentumun kuvvetine dayanamaz ve merkez kaç kuvvetin etkisiyle bedenin dengesi kaybolur.
Saldırının Adı:- Yar
Saldırının Kullandığı Ekipman: - Balta cinsi ekipman
Saldırının Açıklaması: Düşmanı yarmak için yukarıdan aşağı bir saldırı gerçekleştirir. Dünyaları Yaran Balta'nın ilk ve temel tekniğidir.
Saldırının Adı:- Biç
Saldırının Açıklaması: Yatay eksende ağır bir kesiş gerçekleştirir. Birden fazla düşmana yatay şekilde vuruş gerçekleştirebilir. Dünyaları Yaran Balta'nın ikinci tekniğidir.Meyve Statları:
Meslekler:
- 3
Mesleğin Adı: Marangoz
Mesleğin İşlevi: Mesleğiniz ne yapar, ne üretir, size neyin bilgisini kazandırır? - Ağaç ve benzeri her türlü materyali işler ve yeni bir form kavuşturur.
Yan Dal:İtemler:
Marangozluk Seti (Temel)
Oduncu Baltası (Temel)
200.000ß
Mehumetu- Gezgin
Mehumetu, adadaki iki gün boyunca yerel bir marangoz atölyesinde çalışmıştı. Adanın ahşap mimarisi ve bolca ağaç kaynağı sayesinde marangozlar, çeşitli işlerle oldukça meşguldü. Mehumetu’nun görevi ise kasabanın merkezi meydanında bulunan eski bir pazar yerinin çatısını onarmak olmuştu. Çatı kirişlerini yenileyerek, hasar görmüş tahtaları değiştirmiş, güneş altında yorulmasına rağmen işin sonunda tatmin edici bir iş çıkarmıştı. Yaptığı iş karşılığında toplamda 100,000 ß kazanmıştı, bu da ona hem gerekli harcamalarını yapma fırsatı hem de turnuva yolculuğu için iyi bir başlangıç olmuştu.
İki günün sonunda Yun Zhi ile birlikte West Blue'ya doğru yola çıkan bir ticaret gemisine binmişlerdi. Gemi, ahşap ve demir karışımı güçlü bir yapıya sahip, geniş gövdeli ve iki büyük yelkeni olan bir ticaret gemisiydi. Yük taşıma kapasitesi büyük olsa da, birkaç yolcu kamarası da mevcuttu. Mehumetu ve Yun Zhi, ufak ama rahat bir kamarada kalmayı tercih etmiş ve ücretini ortaklaşa bölüşmüşlerdiKamehumetu'dan 50.000ß çıkmıştı. Kamara, sade döşenmiş; çift kişilik yatak, küçük bir masa ve iki sandalye ile yeterli bir konfor sunuyordu. Küçük bir pencere denizin masmavi sonsuzluğuna bakıyordu, hafifçe sallanan geminin ritmiyle beraber dalgaların dansını izlemek huzur vericiydi. Geceleri bu ritme uyup daha eğlenceli şeyler yapmışlardı. Yine de aralatındaki ilişki romantik bir ilişki sayılmazdı pek.
Deniz yolculuğu sakin ve huzurluydu. Rüzgar, yelkenleri doldurarak gemiyi ileriye taşırken, denizden esen serin esinti geminin güvertesini ferahlatıyordu. Ufukta ara ara birkaç küçük ada görünüp kayboluyor, denizin yüzeyi güneş ışığında parıldayan kristal gibi gözüküyordu. Geminin altından geçen dalgalar, ahşap gövdeye vurdukça derin bir uğultu çıkarıyordu.
Gündüzleri birlikte güvertede oturup sohbet ediyor, manzaranın tadını çıkarıyorlardı. Arada Yun Zhi, savaş stratejilerinden ve turnuvaya nasıl hazırlandığından bahsederken, Mehumetu da kendi dövüş deneyimlerinden ve karşılaştığı zorluklardan, gezdiği yerlerden söz ediyordu. İkisi arasında yavaş yavaş güçlü bir arkadaşlık gelişiyordu. Bu süreçte Mehumetu, Yun Zhi'in duman bombaları kullanan bir dövüş tekniği kullandığını öğrenmişti. Yine de bir ihtimal rakip olabilecekleri için tekniği hakkında detaya girmemişti.
İki günün sonunda Yun Zhi ile birlikte West Blue'ya doğru yola çıkan bir ticaret gemisine binmişlerdi. Gemi, ahşap ve demir karışımı güçlü bir yapıya sahip, geniş gövdeli ve iki büyük yelkeni olan bir ticaret gemisiydi. Yük taşıma kapasitesi büyük olsa da, birkaç yolcu kamarası da mevcuttu. Mehumetu ve Yun Zhi, ufak ama rahat bir kamarada kalmayı tercih etmiş ve ücretini ortaklaşa bölüşmüşlerdiKamehumetu'dan 50.000ß çıkmıştı. Kamara, sade döşenmiş; çift kişilik yatak, küçük bir masa ve iki sandalye ile yeterli bir konfor sunuyordu. Küçük bir pencere denizin masmavi sonsuzluğuna bakıyordu, hafifçe sallanan geminin ritmiyle beraber dalgaların dansını izlemek huzur vericiydi. Geceleri bu ritme uyup daha eğlenceli şeyler yapmışlardı. Yine de aralatındaki ilişki romantik bir ilişki sayılmazdı pek.
Deniz yolculuğu sakin ve huzurluydu. Rüzgar, yelkenleri doldurarak gemiyi ileriye taşırken, denizden esen serin esinti geminin güvertesini ferahlatıyordu. Ufukta ara ara birkaç küçük ada görünüp kayboluyor, denizin yüzeyi güneş ışığında parıldayan kristal gibi gözüküyordu. Geminin altından geçen dalgalar, ahşap gövdeye vurdukça derin bir uğultu çıkarıyordu.
Gündüzleri birlikte güvertede oturup sohbet ediyor, manzaranın tadını çıkarıyorlardı. Arada Yun Zhi, savaş stratejilerinden ve turnuvaya nasıl hazırlandığından bahsederken, Mehumetu da kendi dövüş deneyimlerinden ve karşılaştığı zorluklardan, gezdiği yerlerden söz ediyordu. İkisi arasında yavaş yavaş güçlü bir arkadaşlık gelişiyordu. Bu süreçte Mehumetu, Yun Zhi'in duman bombaları kullanan bir dövüş tekniği kullandığını öğrenmişti. Yine de bir ihtimal rakip olabilecekleri için tekniği hakkında detaya girmemişti.
- Xp ve ödül :
Xp
prf 8
dilb 5
zorl 4
top 17
ödül
+0.1 fark
Konu dışı demiş ki:Tebrikler konunuz sonlanmıştır.Toplam xp ve ödül miktarınızı alta cevap olarak yazınız. Ayrıca aldığınız itemleri ve parayı da ekstra belirtiniz.Güç : +1.2Day : +0.5Çev : +0.1Zeka : yokKarizma: +1
Toplam 331xp
Keskinlik orta, dayanıklık temel düzey balta.
Yüksek kalite bileme taşı
.
.
100.000ßGibi belirtiniz. Yukarıdaki örnektir. Salladım kafadan. Yazacağıbız şekilde imzanız güncellenecektir. Eksik yazılan şeyler sonradan geri döndürülemeyeceği gibi fazla yazılan şeyler sonradan tespit edilirse fazlasıyla geri alınacaktır.
Not1: lanetli harita, free rp ve en rahat adam konularındaki toplam xp ve ödülün hepsi..
Not2: ikiz korsanlardaki son turun xpleri bir sonraki konunuzda dahil edeceğiz.
Not3: pasiflik göstermeden konunuzu bitirdiğiniz için +20 xp ve +20.000ß gm hediyesi kazandınız.
Hesaplamayı düzgün yapınız. Yeni konuya başlandığında 100 xp eksik başlamışım kabul edilmeyecektir.
South Blue Anlatıcı- Anlatıcı
Karizma : +1.6
Farkındalık : +0.5
Çeviklik : +0.3
Toplam 480 Exp
Marangozluk Seti (Temel)
Çok iyi bilenmiş oduncu baltası
İyi Kalite Bileme Taşı
Bir kese rahatlatıcı ot
Egzotik içki
209.000ß
Farkındalık : +0.5
Çeviklik : +0.3
Toplam 480 Exp
Marangozluk Seti (Temel)
Çok iyi bilenmiş oduncu baltası
İyi Kalite Bileme Taşı
Bir kese rahatlatıcı ot
Egzotik içki
209.000ß
Irk: İnsan
Taraf: Gezgin
Boy: 1.70
Kilo: 69 kg
Deniz: West BlueFiziksel Statlar:
Güç: D-0
Çeviklik-Hız: E-0,3 (+0.3)
Dayanıklılık-İrade: D-0
Farkındalık-Zeka: F-0.3 (+0.3)
Karizma: D-1 (+1)Pasif başlangıç yeteneği:
- 2
Cesur Kalp
Doğal İnsan
Survival
Çiftçi
- 1
Dövüş Yeteneği:
Tekniğin Adı: Dünyaları Yaran Balta
Tekniğin Stili: Yarıcı
Teknikte Kullanılan Ekipman yada Ekipmanlar: Balta Cinsi
Tekniğin Açıklaması: Çok fazla güç ve efor gerektirdiğinden üstten aşağı savururken yan taraflar savunmasız kalır. Soldan sağa ya da tam tersi yan bir hamle yaptığında ise momentumdan dolayı alt bölge ve üst bölge açıkta kalır. Aynı şey çapraz kesikte de olur hatta hedefi tutturamaz ise momentumun kuvvetine dayanamaz ve merkez kaç kuvvetin etkisiyle bedenin dengesi kaybolur.
Saldırının Adı:- Yar
Saldırının Açıklaması: Düşmanı yarmak için yukarıdan aşağı bir saldırı gerçekleştirir. Dünyaları Yaran Balta'nın ilk ve temel tekniğidir.
Saldırının Adı:- Biç
Saldırının Açıklaması: Yatay eksende ağır bir kesiş gerçekleştirir. Birden fazla düşmana yatay şekilde vuruş gerçekleştirebilir. Dünyaları Yaran Balta'nın ikinci tekniğidir.Meyve Statları:
Meslekler:
- 3
Mesleğin Adı: Marangoz
Mesleğin İşlevi: Mesleğiniz ne yapar, ne üretir, size neyin bilgisini kazandırır? - Ağaç ve benzeri her türlü materyali işler ve yeni bir form kavuşturur.
Yan Dal:İtemler:
Marangozluk Seti (Temel)
Oduncu Baltası (Temel)
200.000ß
Mehumetu- Gezgin
Konu kapanmıştır.
İmzalarınız gm tarafından güncellendikten sonra gm tarafından yeni konuya alınacaksınız.
Konu kilitlendi.
İmzalarınız gm tarafından güncellendikten sonra gm tarafından yeni konuya alınacaksınız.
Konu kilitlendi.