One Piece Forum Role Play
One Piece Forun Role Playine hoş geldin. Onaylama mail'i geç düşüyor haberin olsun.

Join the forum, it's quick and easy

One Piece Forum Role Play
One Piece Forun Role Playine hoş geldin. Onaylama mail'i geç düşüyor haberin olsun.

Mehumetu'nun Rüyası

2 posters

Mehumetu'nun Rüyası Empty Mehumetu'nun Rüyası

Mesaj tarafından Mehumetu Çarş. Ağus. 28, 2024 12:12 am

Mehumetu karaborsacı Pedro'nun yerine yavaş adımlarla girerken etrafına bakındı. Eski bir arkadaşı ile adada karşılaşmıştı ve tavernada içip sohbet ederken arkadaşı Mehumetu'ya buradan bahsetmişti. ''Pedro isimli bir karaborsacı var. Uzun yollarında sana eşlik edebilecek bazı eşyalar kesinlikle onda vardır. Fakat kendisinin açgözlülüğünden midir bilinmez fiyatları oldukça tuzludur.'' diye Mehumetu'yu hem uyarmış hem de ona aradığı eşyaları bulma konusunda yol göstermişti. Mehumetu bu eski arkadaşıyla sohbet edip içkisini bitirdikten sonra Pedro'nun karaborsa dükkanına doğru yola koyulmuştu. Adresi doğru takip edip tam da aradığı yere varmış ve içeri dalmıştı.

''Merhabalar... Aradığım bazı eşyaların sizin karaborsa ininizde olduğunu duydum ve bir göz atmaya geldim. Hehehehe... Galiba isminiz Pedro'ydu ve bu güzel yeri siz işletiyordunuz. Hehehehe... Bazı duyumlar alsam da doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü hangi tüccar kazıkçı lakabıyla anılmak ister ki... Hehehe...''

Karşısında Pedro'yu bulan Mehumetu bir yandan sohbet etmeye çalışırken diğer yandan aradığı nesneleri bulmak için dükkana göz atıyordu. Bir takım eşyaları geçtikten süzdükten sonra eskiyen eşyalarına baktı ve cidden değiştirmenin iyi bir fikir olduğunu düşündü. Aradığı eşyalar -Marangoz Seti (Temel)- ve -Oduncu Baltası (Temel)- gözüne çarptı. Tam mutlu olup eşyaları gösterirken fiyat etiketleri gözüne çarptı.

''Aman tanrım bu fiyatlar ne böyle'' Mehumetu birden dönüp Pedro'ya baktı. ''Resmen bu bir soygun be... Bu fiyatları en son cehennemde görürsün. Offff tüm neşem kaçtı. Cidden acımasız ve dişlerini avına geçirmeyi seven kazıkçı bir tüccarsın di mi Pedro'' Derin bir iç çekip Mehumetu cüzdanını çıkardı. İçeriden tam olarak 300bin Beli çıkarıp elleri titreyerek karaborsacı Pedro'ya parayı uzattı ve -Marongoz seti (Temel) ile Oduncu Baltası (Temel)'nı işaret etti.

''Şu ikisini en güzel ve cafcaflı şekilde paket yapar mısın?'' dedikten sonra dişlerini sıkıp tek ayağını ritim tuttururcasına vurarak beklemeye başladı. Eşyaları aldıktan sonra dükkandan ayrılırken iki dişinin arasından Mehumetu'nun bir cümle kaçtı.

''Umarım boğazında kalır $+%#@#$%''
Mehumetu
Mehumetu
Gezgin
Gezgin

Mehumetu'nun Rüyası Empty Geri: Mehumetu'nun Rüyası

Mesaj tarafından Crocodile Çarş. Ağus. 28, 2024 12:26 am

6xp hediye edilmiştir.

Ben bu sitenin kurucusuyum.
Crocodile
Crocodile
Kurucu