TAMAM MI DEVAM MI
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
TAMAM MI DEVAM MI
Discorda attığım duyuruyu buraya da atayım:
Biraz uzun bir yazı ama oyuncuların hepsini ilgilendiriyor.
Pasiflik sürem artabilir. Bazen haftada bir olurken bazen ayda bir tur yazabilirim. Sınav dönemi geç olur. Turlar düzensiz olacağı için bu oyuncuya saygısızlık olur diye düşünüyorum. 1 yıl oynatacağıma söz verdim. Bir oyuncu olsa bile devam ederim. Yazın tur yoğunluğu artar tahminimce.
Şimdi oyunculara saygısızlık olmasını istemiyorum ama müsaitlik durumum haftada 1 gibi tur yazmak için bile uygun olmayabiliyor. Bu yüzden yeni pasiflik sistemi getirdim. Ancak daha açık olmam gerekiyor.
Kısacası pasiflik sistemi değişmeyecek.
Oyunculardan yine 72 saatte tur yazmasını isteyeceğim.
Ama yüzsüzce olabilir affedin, ben belki yoğun zamanlarımda 1 ay tur yazmayabilirim.
Tabi bu ayda 1 tur yazacağım manasına gelmez. Bazen 3 günde bir de yazabilirim.
Türkçe meali açık olmak açısından söylüyorum, tamamen keyfime demeyeyim de çünkü keyiflik durumdan farklı bir durum, tamamen boş vaktimin oluşmasına bağlı.
Özetle şimdi anket açacağım:
:black_small_square:︎ Haklı olarak "Ben buraya 2 haftada 1 tur yazılsın diye gelmedim. Ebesinin nikahı. Bu bana saygısızlık. Öyle sürekli gm tur yazacak diye bekleyemem. Gm'nin kıçının keyfine mi kaldık emek veriyoruz gm yazamıyorsa 1 ay tur mu bekleyeceğim. Biz sanki meşgul değiliz. Benim verdiğim emeğinin karşılığını vermeyip bir de tur yazmamızı bekliyor." Diye düşünenlerin isterlerse konularını kapatırım. Bu yeni düzen onlara hitap etmiyor olabilir anlarım. Haklılar
:black_small_square:︎ Ben iki ay olsa bile tur beklerim yeter ki gm kapatmasın bu serveri. Her hafta bir konuya yazsa bile okeyim. Sıramın gelmesini beklerim. Gm'yi tur yaz tur yaz diye darlamam. Discorddan tur gelirse bakarım, turumu da yazarım. Gmnin canı sağolsun.
Buna göre anket açacağım. Lütfen dürüst olun. Ve gm darılır diye düşünmeyin. Rp'den çıkarsanız hakkınızdır. Bu yüzden zerre kızmam ve darılmam. Konuda kalırsanız da turlarınıza müsait zamanlarımda severek yazarım.
Böyle bir duyuru atmam gerektiği için de emek veren herkesten özür diliyorum
Discord giremeyen bu konunun altına sonucu yazsın
A Şıkkı) Güzel bir vedayla şuanlık yollarımızı ayıralım
B Şıkkı) Bana 3 ay yazsan bile okeyim
3 ay kadar sürmez tur yazmam ama turun geç gelmesine kendinizi hazlamanız açısından dedim 3 ay diye.
Biraz uzun bir yazı ama oyuncuların hepsini ilgilendiriyor.
Pasiflik sürem artabilir. Bazen haftada bir olurken bazen ayda bir tur yazabilirim. Sınav dönemi geç olur. Turlar düzensiz olacağı için bu oyuncuya saygısızlık olur diye düşünüyorum. 1 yıl oynatacağıma söz verdim. Bir oyuncu olsa bile devam ederim. Yazın tur yoğunluğu artar tahminimce.
Şimdi oyunculara saygısızlık olmasını istemiyorum ama müsaitlik durumum haftada 1 gibi tur yazmak için bile uygun olmayabiliyor. Bu yüzden yeni pasiflik sistemi getirdim. Ancak daha açık olmam gerekiyor.
Kısacası pasiflik sistemi değişmeyecek.
Oyunculardan yine 72 saatte tur yazmasını isteyeceğim.
Ama yüzsüzce olabilir affedin, ben belki yoğun zamanlarımda 1 ay tur yazmayabilirim.
Tabi bu ayda 1 tur yazacağım manasına gelmez. Bazen 3 günde bir de yazabilirim.
Türkçe meali açık olmak açısından söylüyorum, tamamen keyfime demeyeyim de çünkü keyiflik durumdan farklı bir durum, tamamen boş vaktimin oluşmasına bağlı.
Özetle şimdi anket açacağım:
:black_small_square:︎ Haklı olarak "Ben buraya 2 haftada 1 tur yazılsın diye gelmedim. Ebesinin nikahı. Bu bana saygısızlık. Öyle sürekli gm tur yazacak diye bekleyemem. Gm'nin kıçının keyfine mi kaldık emek veriyoruz gm yazamıyorsa 1 ay tur mu bekleyeceğim. Biz sanki meşgul değiliz. Benim verdiğim emeğinin karşılığını vermeyip bir de tur yazmamızı bekliyor." Diye düşünenlerin isterlerse konularını kapatırım. Bu yeni düzen onlara hitap etmiyor olabilir anlarım. Haklılar
:black_small_square:︎ Ben iki ay olsa bile tur beklerim yeter ki gm kapatmasın bu serveri. Her hafta bir konuya yazsa bile okeyim. Sıramın gelmesini beklerim. Gm'yi tur yaz tur yaz diye darlamam. Discorddan tur gelirse bakarım, turumu da yazarım. Gmnin canı sağolsun.
Buna göre anket açacağım. Lütfen dürüst olun. Ve gm darılır diye düşünmeyin. Rp'den çıkarsanız hakkınızdır. Bu yüzden zerre kızmam ve darılmam. Konuda kalırsanız da turlarınıza müsait zamanlarımda severek yazarım.
Böyle bir duyuru atmam gerektiği için de emek veren herkesten özür diliyorum
Discord giremeyen bu konunun altına sonucu yazsın
A Şıkkı) Güzel bir vedayla şuanlık yollarımızı ayıralım
B Şıkkı) Bana 3 ay yazsan bile okeyim
3 ay kadar sürmez tur yazmam ama turun geç gelmesine kendinizi hazlamanız açısından dedim 3 ay diye.
Turun geç gelmesine okeyim ama karşılığında devamlılılığı sağlamak için bir DM pasifliği tarzı bir şey olsa daha iyi olur. 6 ay-1 sene sonra konu bitecek biz hala tek bir adadan çıkamamışız, sadece tek konu bitmiş gibi bir durum hem üzücü hem emeğe yazık. Madem seneye konu bitecek en azından bir kaç konuya bedel bir ödül ile grand line'a geçilsin 2. konuda mesela. Olaylar hızlandırılabilir yani.
Yok yine aynı şekil devam eder deniyorsa ben güzel bir veda ile yollarımı ayırmak istiyorum.
Yok yine aynı şekil devam eder deniyorsa ben güzel bir veda ile yollarımı ayırmak istiyorum.
https://onepiece-roleplay.yetkinforum.com/t41-bargain-ryo#93
[size=16]Fiziksel Statlar:
30+30+30+20+10=120
Güç: 30, D-0,1 (+0,1)
Çeviklik-Hız: 30 D-0,4 (+0,4)
Dayanıklılık-İrade: 30 D-0,8 (+0,8)
Farkındalık-Zeka: 20 E-1,2 (+1,2)
Karizma: 10 F-2,6 (+2,6)Dövüş Yeteneği:
https://onepiece-roleplay.yetkinforum.com/t42-rokushiki
Tekniğin Adı: Rokushiki
Tekniğin Puanı: 4 = E rank (8 saldırıdan 7'si kullanılmıştır)
Tekniğin Stili: Çıplak El
Tekniğin Açıklaması:Pasif başlangıç yeteneği:
2
Doğal İnsan: Bitkiler ve hayvanlar hakkında geniş bilgi.
Bahriye:
Cesur Kalp:
Survival:İtemler:
Para: 400.000 beli
Eşya-Fiyat:
Eşya-Fiyat:Grup:
Grubun Adı:- S-A927
Grubun Üyeleri(Oyuncu): Bargain
Grubun Üyeleri(özel NPC):
Grubun Üyeleri(normal NPC):
Grubun Üyeleri(gm NPC): Putson, Erik, Zeke, Ricky, Nanami, Esme, Valko, Tenma
Grubun Tarafı: Denizci
Grubun Eşyaları: 4 top, yeterli erzak, 2 sandal.
Grubun Gemisi: Karavel Tipi Gemi
Grubun Lideri: Bargain
Bargain- Denizci
Geri: TAMAM MI DEVAM MI
Tamamdır önerini dikkate alacağım
Mevcut aktifsizliğin hevesimi kaçırdığını fark ettim. Ben tamam burada bırakalım diyorum.
Devam eden herkese iyi eğlenceler.
Mevcut aktifsizliğin hevesimi kaçırdığını fark ettim. Ben tamam burada bırakalım diyorum.
Devam eden herkese iyi eğlenceler.
https://onepiece-roleplay.yetkinforum.com/t41-bargain-ryo#93
[size=16]Fiziksel Statlar:
30+30+30+20+10=120
Güç: 30, D-0,1 (+0,1)
Çeviklik-Hız: 30 D-0,4 (+0,4)
Dayanıklılık-İrade: 30 D-0,8 (+0,8)
Farkındalık-Zeka: 20 E-1,2 (+1,2)
Karizma: 10 F-2,6 (+2,6)Dövüş Yeteneği:
https://onepiece-roleplay.yetkinforum.com/t42-rokushiki
Tekniğin Adı: Rokushiki
Tekniğin Puanı: 4 = E rank (8 saldırıdan 7'si kullanılmıştır)
Tekniğin Stili: Çıplak El
Tekniğin Açıklaması:Pasif başlangıç yeteneği:
2
Doğal İnsan: Bitkiler ve hayvanlar hakkında geniş bilgi.
Bahriye:
Cesur Kalp:
Survival:İtemler:
Para: 400.000 beli
Eşya-Fiyat:
Eşya-Fiyat:Grup:
Grubun Adı:- S-A927
Grubun Üyeleri(Oyuncu): Bargain
Grubun Üyeleri(özel NPC):
Grubun Üyeleri(normal NPC):
Grubun Üyeleri(gm NPC): Putson, Erik, Zeke, Ricky, Nanami, Esme, Valko, Tenma
Grubun Tarafı: Denizci
Grubun Eşyaları: 4 top, yeterli erzak, 2 sandal.
Grubun Gemisi: Karavel Tipi Gemi
Grubun Lideri: Bargain
Bargain- Denizci
Geri: TAMAM MI DEVAM MI
Vize haftam o yüzden ekstra pasiflik yapıyorum.
Yine de tur yazmıştım size. Discord kapanmasından dolayı genel bir pasiflik var. Sen bilirsin. İstediğin zaman dönebilirsin. Bargaine kapım her zaman açık. Kalanlarla yavaş yavaş devam edeceğiz. Ayrılmak isteyen ayrılabilir. 1 oyuncu kalsa da ben devam edeceğim.
Yine de tur yazmıştım size. Discord kapanmasından dolayı genel bir pasiflik var. Sen bilirsin. İstediğin zaman dönebilirsin. Bargaine kapım her zaman açık. Kalanlarla yavaş yavaş devam edeceğiz. Ayrılmak isteyen ayrılabilir. 1 oyuncu kalsa da ben devam edeceğim.